Secund din Brazilia pentru SCM Zalău

Sport Club Municipal Zalău a găsit înlocuitor pentru Oleksandr Buzduhan, cel care a suferit o intervenție chirurgicală și va rata tot returul campionatului. Voleibalistul ucrainean a fost operat de menisc, iar șansele ca el să revină pe teren în partea a doua a sezonului sunt aproape nule. În aceste condiții, conducerea clubului a căutat soluții în pauza de iarnă, iar zilele trecute a ajuns la un acord cu brazilianul Gabriel de Garvalho Cavalcante.

Cu o talie de 1,98 metri și cu o greutate de 104 kilograme, Gabriel de Carvalho a mai evoluat la formații din Brazilia, din Turcia, din Estonia și din Emiratele Arabe Unite.

„Dacă Buzduhan nu ar fi avut aceste probleme de sănătate, nu am fi efectuat niciun transfer în pauza de iarnă, dar Buzduhan, probabil nu va mai reveni decât în play-off și nu aveam altă soluție în locul său”, a precizat managerul Adrian Feher.

SCM Zalău urma să debuteze în returul campionatului sâmbătă, pe teren propriu, în fața campioanei Arcada Galați, dar meciul a fost amânat la solicitarea formației gălățene, care va evolua marți în Liga Campionilor. În aceste condiții, zălăuanii vor susține primul meci din retur sâmbătă, 20 ianuarie, urmând să evolueze pe terenul formației Dinamo.

Formația zălăuană va susține primul meci oficial pe teren propriu din acest an în data de 24 ianuarie, cu CSM Constanța, iar în 27 ianuarie urmează o nouă deplasare dificilă, la Craiova.

One Thought to “Secund din Brazilia pentru SCM Zalău”

  1. […] Sport Club Municipal Zalău a găsit înlocuitor pentru Oleksandr Buzduhan, cel care a suferit o intervenție chirurgicală și va rata tot returul campionatului. Voleibalistul ucrainean a fost operat de menisc, iar șansele ca el să revină pe teren în partea a doua a sezonului sunt aproape nule. În aceste condiții, conducerea clubului a căutat soluții în pauza de iarnă, iar zilele trecute a ajuns la un acord cu brazilianul Gabriel de Garvalho Cavalcante. Cu o talie de 1,98 metri și cu o greutate de 104 kilograme, Gabriel de Carvalho a… Citeste mai mult […]

Leave a Comment